0773.394.730 / 0767.671.013

programari@dragomirsipreda.ro

Workshop Femei care iubesc prea mult Bucuresti #33 – 21 Noiembrie 2017

Marți, 21 Noiembrie la sediul cabinetului nostru din București, Șoseaua Cotroceni nr. 9, începem o nouă ediție a workshop-urilor cu tema ”Femei care iubesc prea mult”. În acest workshop femeile sunt încurajate și susținute să se cunoască pe sine, să depășească diferitele dificultăți care țin de relația cu propria persoană și cu partenerul de cuplu prezent sau viitor.

Datorită succesului obținut în grupurile de dezvoltare personală conduse de Valentina Dragomir și Simona Preda, continuăm seria acestor întâlniri pentru femei. Vom lucra cu tema acestui parcurs de dezvoltare personală astfel încât tot mai multe femei să aibe posibilitatea să facă schimbări benefice în viețile lor de cuplu și personale.

Grupul are ca scop principal sprijinul și descoperirea mecanismelor nesănătoase de relație, ca în final să le putem repara și înlocui cu unele noi și sănătoase.

Despre ”Femei care iubesc prea mult„

Femeia care iubește prea mult face parte dintr-un tipar care se regăsește în comportamentul său romantic, comun multora dintre noi. Femeile care iubesc prea mult dau totul și nu primesc nimic, găsesc scuze pentru aceiași bărbați indisponibili pe care îi aleg de fiecare dată, sunt date pe spate de șocurile emoționale, fiind convinse că suferința trebuie să fie direct proporționala cu iubirea. Altfel iubirea nu există.

Suntem fascinate de subiect, suntem fascinate de dragoste în sine. Inspirația pentru aceste întâlniri a venit din cartea lui Robin Norwood, ”Femei care iubesc prea mult„,  astfel ne-am propus să organizăm workshop-uri interactive cu rol de vindecare și dezvoltare pentru relația de cuplu și relația cu noi însene.

Cartea este un punct minunat de pornire, este un ghid de educație  emoțională.

“Dragostea înseamnă durere. Când cele mai multe dintre conversațiile noastre cu prietenii apropiați sunt despre el, problemele lui, gândurile lui, sentimentele lui și aproape toate propozițiile încep cu el, înseamnă că iubim prea mult. Când îi scuzăm toanele, proasta dispoziție, indiferența sau insultele, considerându-le probleme cauzate de o copilărie nefericită și încercăm să îi devenim psiholog, înseamnă că iubim prea mult.”.

Pentru a face parte din grup, avem rugămintea să completați formularul accesând link-ul următor FORMULAR ÎNSCRIERE. Grupul va fi alcătuit din maxim 12 persoane.

Structura și temele workshop-ului

Următoarele teme vor fi abordate în cadrul întâlnirilor de grup. În funcție de nevoile grupului, numărul întâlnirilor vor varia și vor fi abordate și alte teme de interes pentru participante.

Tiparul de femeie care iubește prea mult

Prima întâlnire între femeile care iubesc prea mult va fi interactivă și vei putea decide dacă acest parcurs de dezvoltare personală ți se potrivește și dacă îți dorești să lucrezi în continuare cu noi. Această întâlnire are scopul de a ne cunoaște și familiariza cu grupul. Vom vorbi despre ce înseamnă să iubim prea mult și cum acest tipar ne ghidează relația de cuplu.

De cine și cum ne îndrăgostim

Cum se face că uneori, dacă nu în mod repetat, ne-am îndrăgostit de bărbați care nu erau pentru noi? Exista oare o explicație pentru asta? Care este misterul îndrăgostirii care ne duce în relații de cuplu care nu merg? În cadrul acestei teme vom afla răspunsuri la întrebările noastre. De asemenea, vom avea activități de identificare a scenariului de viață și de relație, precum și a modului în care funcționează procesul îndrăgostirii pentru a conștientiza punctele comune dintre relațiile de cuplu și a vedea cum se perpetuează tiparul de relaționare disfuncțional.

Dragoste sau dependență

De ce am ales să intrăm în cuplu și ce s-a schimbat în viața noastră? Caracteristicile iubirii adictive pleacă de la sentimentul de mistuire (nu pot trăi fără el), în special la începutul relațiilor. Adesea femeile dependente au o dificultate în stabilirea granițelor (nu mai știu când gândesc ele și când gândește celălalt, lasă propriile opinii și adoptă altele din afara, devenind un întreg). Vom afla cum să facem diferența dintre dragostea autentică și cea dependentă.

Cum iubim? Stilul de atașament

Ne întrebăm de ce facem anumite alegeri în viață, de ce iubim anumiți oameni care par că seamănă și din partea cărora primim cam același tratament. Toate aceste întrebări își vor găsi răspunsul în noi, în stilul de atașament format încă din copilărie și ajustat pe parcursul vieții. În cadrul acestei teme ne vom concentra pe modul nostru de a fi în relație pentru a ne descoperi stilul de atașament personal. De asemenea, vom lucra cu tehnici speciale pentru identificarea figurilor de atașament principale și secundare. Vrem să facem o schimbare? Atunci să începem cu descoperirea cauzelor, pentru ca ulterior să abordăm efectele.

Nevoile mele vs nevoile lui

Femeia care iubește prea mult are foarte mare grijă de satisfacerea nevoilor partenerului ei sacrificând de dragul lui orice nevoie proprie. El este pe primul plan, iar ea, evident pe planul secund. Scopul acestei teme este de a le ajuta pe participante sa devină conștiente de propriile lor nevoi, să le exploreze și să înceapă astfel să aibă grijă de ele.

Ce ne dorim de la relația noastră?

Dacă nu știm ce să cerem, cu siguranță nu avem ce să primim. Am aflat ce ne dorim cu adevărat, ce ne face fericite? Prin exerciții cu caracter terapeutic și de conștientizare precum roata relației, vom seta obiective care ne vor ajuta să ne atingem țelurile în viața sentimentală. Scopul acestei teme este descoperirea nevoilor noastre și aducerea lor în relație, astfel încât să fie în acord cu propriile nevoi și dorințe.

Suntem frumoase pentru noi, sau pentru altcineva?

Este nevoia noastră să fim frumoase în viața noastră, sau este nevoia de a fi acceptate și admirate? Starea de bine ne-o oferim singure, sau o legam obligatoriu de răspunsul celorlalți legat de noi? Cum ne comportăm și manifestăm în prezența persoanei iubite? Îi trezim interesul, mai facem ceva pentru a-l atrage? Ne vom reaminti cum este să ne privim cu iubire în oglindă și cum să ne manifestăm cochet.

Celebrarea femeii care iubește conștientă de sine

Ajunse în acest punct femeile care iubesc prea mult sunt femei care pot alege să iubească conștiente de cine sunt ele în relație, având un arsenal puternic de noi abilități, credințe și cunoaștere de sine care le vor ghida să aibe relații de cuplu mai satisfăcătoare. Fiind tema de final, vom sărbători cum se cuvine.

Detalii

Data: primul workshop va avea loc pe 21 noiembrie ora 19:00
Adresa: Șos. Cotroceni nr. 9, București, sector 6
Ora 19:00-21:00
Prețul unui workshop este de 100 lei

Înscrieri

Pentru înscriere va rugam sa completați formularul accesând link-ul următor FORMULAR ÎNSCRIERE.

Contact detalii și întrebări: programari@dragomirsipreda.ro

0773 394 730Valentina Dragomir, psihoterapeut integrativ acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania

0767 671 013Simona Preda, psihoterapeut integrativ acreditat de Colegiul Psihologilor din Romania

Abia așteptăm să ne cunoaștem și să pornim într-o călătorie terapeutică împreună.

Ultima actualizare 17 Octombrie 2017

Valentina Dragomir

7 thoughts to “Workshop Femei care iubesc prea mult Bucuresti #33 – 21 Noiembrie 2017”

 • Mihaela P.

  septembrie 30, 2017 at 2:38 pm

  Acest workshop intr-un timp atat de scurt a reusit sa imi schimbe, sau mai bine zis sa imi repare, mulet bucati din mine demult stricate. Am reusit atat de repede cu ajutorul vostru sa devin din femeie care iubeste prea mult, FEMEIE. De la voi mi-am luat validarea de care aveam nevoie!

  Răspunde
 • A

  octombrie 16, 2017 at 9:07 am

  Am inceput acest workshop cu speranta si dorinta de a ma schimba, dar si cu tensiune, temeri, frica de a ma dezvalui. Il inchei acum cu un sentiment de liniste, de autoacceptare, cu un sentiment de caldura sufleteasca, echilibru si inspiratie pentru ce va veni in viitor.
  Am primit ajutor pentru a intelege mai bine cine sunt si de ce actionam in anumite feluri, iar apoi pentru a ma transforma intr-o mai buna versiune a mea.

  Răspunde
 • G

  octombrie 16, 2017 at 9:08 am

  Experiențele cu voi, Simona și Valentina, au fost unele de (re)găsire a mea. Vă mulțumesc pentru toate momentele în care ați trezit în mine sentimente și senzații uneori dureroase, alteori calde, dar adânc îngropate în sufletul meu. Mulțumesc că ați contribuit la startul unui proces de vindecare necesar în viața mea. Vă doresc mult spor în munca voastră și, sperca ca din ce în ce mai multe persoane să beneficieze de suportul terapeutic al cabinetului Dragomirsipreda.

  Răspunde
 • N

  octombrie 16, 2017 at 9:08 am

  Dragele mele, sunt fericita ca v-am cunoscut! Acum sunt o alta persoana, viata mea este mai plina si mai frumoasa. Felicitari pentru toata munca voastra si pentru ceea ce sunteti. Va multumesc!

  Răspunde
 • I

  octombrie 16, 2017 at 9:09 am

  Dears, acest workshop, într-un timp atât de scurt a reușit să îmi schimbe sau mai bine zis, să repare, multe bucăți din mine demult stricate. Am reușit atât de repede (bine, să nu uităm), cu ajutorul vostru, să o integrez pe Gioia în mine și să devin din femeie care iubește prea mult, în FEMEIE. 🙂 De la voi mi-am luat validarea de care aveam atâta nevoie și stima de sine care acum este la un nivel WOW față de cum era când v-am cunoscut. Simt că am ajuns mai mult și mai mult la mine; să mă cunosc, să mă descopăr, să mă iubesc și să devin eu. Vă mulțumesc și vă iubesc!

  Răspunde
 • C

  octombrie 16, 2017 at 9:09 am

  Dragele mele, vreau sa va multumesc pentru ca m-ati insotit in partea asta de calatorie catre mine insami. Va multumesc ca m-ati provocat sa-mi pun intrebari, sa aflu despre mine cine sunt cu adevarat, ce potential am, cat de curajoasa sunt in a-mi asuma sa ies din zona de comfort, de a descoperi ce-mi doresc sau cum as putea ajunge acolo unde simt ca pot sa fiu.
  Va multumesc ca ati fost langa mine cat am plans, cand mi-a fost greu sa-mi infrunt propiile limite si aparari, cand am hotarat ca pot si vreau mai mult pentru mine si baietelul meu. Si va mai multumesc pentru ca m-am simtit acasa alaturi de voi, intr-o conexiune autentica si puternica la nivel spiritual, bazata pe empatie, compasiune, intelegere si acceptare.
  Va mai multumesc pentru magie, pentru metafore, pentru povesti si pentru lectiile pe care am reusit sa le deslusim mai bine impreuna!

  Răspunde
 • A

  octombrie 16, 2017 at 9:10 am

  Am venit în workshop și am investit toată încrederea. Am simțit de la început că cele două psihoterapeute ilustrează exact ceea ce tinerețea înseamnă: avânt de dedicare și implicare, pe fondul unor cunoștințe acumulate cu drag și maximum de seriozitate. Cred că această încredere a fost catalizatorul transformărilor ce au urmat în mine și care, pe cât de firești, pe atât de profunde și puternice. Cred că nu este nimic mai frumos decât să te bucuri de viață și frumusețe, celebrându-le în tine, iar cei care te ghidează în acest parcurs sunt persoane deosebite a căror dedicare trezesc în mine uimire și multă liniște și bucurie. Fetelor, vă doresc mult succes în împlinirea binelui în viața oamenilor și să primiți răsplata pe măsură! Vă pup cu drag!

  Răspunde

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

+ 8 = 11