0773.394.730 / 0767.671.013

programari@dragomirsipreda.ro

Psihoterapeut Valentina Dragomir

Sunt psihoterapeut integrativ autonom și în prezent dețin atestat de liberă practică în psihoterapie integrativă eliberat de Colegiul Psihologilor din Romania. Îmi practic frumoasa profesie de psiholog în București în cabinetul psihologic, unde lucrez în mod special cu adulți și cupluri. De asemenea, îmi desfășor activitatea de psiholog online, oferind consiliere psihologică online prin e-mail sau Skype

În cabinet lucrez cu adulți, adolescenti, copii, cupluri si familii și utilizez metodele psihoterapiei integrative pentru a-i ajuta să adopte noi metode de a face față emoțiilor negative, anxietății, cât și pentru managementul stresului. De asemenea, lucrez cu persoane care suferă de depresie, persoane care vor să se cunoască mai bine și să își dezvolte anumite abilități prin dezvoltare personală și autocunoaștere, și cu persoane cu diferite afecțiuni psihologice.

În timpul meu liber îmi place să mă implic în proiecte de voluntariat și să lucrez cu copii care provin din familii defavorizate. Pe aceștia îi ajut să își cultive cunoștințe despre emoții și să își dezvolte stima de sine și personalitatea armonios. În prezent sunt psihoterapeut voluntar la Asociația Ana și Copiii și iubesc atât activitatea mea de acolo cât și pe cei mici.

Cea mai mare satisfacție în munca mea o am atunci când persoanele cu care lucrez își depășesc problemele pe care le-au adus în terapie, descoperă lucruri noi despre ele, își îmbunătățesc calitatea vieții și își recapătă forțele pentru a reveni în viața lor mai puternici.

Detalii despre pregătirea mea profesională poți citi aici.

Dacă ai întrebări sau dorești să stabilim o programare pentru o ședință de psihoterapie, sau doar vrei să îmi scrii gândurile tale, îți stau la dispoziție pe e-mail la valentina@dragomirsipreda.ro, și la telefon 0773 394 730.

Te aștept cu drag.